Nu inteleg.

Nu vreau sa scriu de  cineva anume,nu sunt asa,spun la general.Doar ca nu inteleg unele persoane,poate sunt mai proasta sau cum spune nenea ala ”nu stiu”.De ce unii colectioneaza oameni ca pe niste papusele?Adica asa sa le ai pe toate in vitrina si sa te joci cu fiecare doar cand ai chef,apoi cand te plictisesti le arunci la loc.Dupa parerea mea oamenii astia trebuie evitati,sunt nehotarati!Cred ca toata lumea a intalnit colectionari,dar uneori cand te ia papusarul si le lasa pe celelalte te face sa te simti speciala,cred ca pe toate jucariile le face face sa se simta asa,decii nu va lasati inselati de un zambet doua,un avans caci voi veti avea de suferit. :)).

Reclame

2 gânduri despre „Nu inteleg.

  1. asa este alina marea majoritate asa intelege si percepe lucrurile ai se simpt speciali ca au acolo o papusica pe care sa puna mana cand se plictiseste cea ce este in caazul nostru dar nu ai obs ca si tu ai revenit la vechile obiceiuri?
    toti revin credema toti asstam la coada ateptand a ne vina randul iar cand ne vine ii dap p ceilalti la o parte iar cand ne atrecut randul toti ne dau p noi la o parte… proprii experiente doar stii prea bine(papuica-doar glumec:)))insa „anumite peroane”care citessc poate nu isi dau sseama p moment dar asa au facut sau inca mai fac dar asa e viata trb sa mai fie si unu/una dasta…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s