Stilul Jenny Humphrey.

In primele sezoane Jenny se imbraca asemanator cu Blair Waldrof. Nu avea un stil propriu si nu se diferentia de celelalte eleve,totusi din sezonul 3,Jenny a inceput sa adopte un nou stil[mai de bad girl >:)].Mult machaiaj,o tunsoare de invidiat si o noua garderoba fabuloasa.Pacat ca din sezonul 4,episodul 10 ea nu mai va juca,fiind concediata de producatorii Gossip Girl.Nu inteleg de ce au facut o asemena prostie,fetita asta facea serialul mai picant,acum nu mai are nicun rost sa il privesc.Ma rog,sa lasam restul si sa aflam mai multe depsre stilul lui Jenny Humphrey[Taylor Momsem].

Negru,Alb,Albastru,Gri,Rosu.:)

Culorile favorite ale acestui personaj :)Mai ales negru,care este culoarea ei de baza..Deobicei,adolescenta este imbracata in culori  inchise nu prea o vedem in roz ceea ce o face mai altfel:]].In plus culorile astea se pot combina cu orice:xSuper,nu?

Fuste si pantaloni scurti.:)

Jenny este foarte rar vazuta in pantaloni lungi!Decii ea iubeste fustele mini si pantaloni scurti[dupa cum se poate observa si in poza], daca iti doresti sa ii adopti stilul nu iti lua fuste dupa genunchi sau alte chestii de babe:],pur si simplu trebuie sa fi sexy si increzatoare.

Accesorii.

Margele,lantisoare,genti,bratari,cravate,cercei.. atat de multe incat nu poti fi enumerate.Nu ii prea plac tinutele foarte saracacioase[nici mie:))].Accesorile ei sunt superbe.

_______________________________________________

Palarii.

emmsi:  Jenny: Now if you’ll excuse me, I have more important prey to hunt.

De la un timp am devenit iubitoare de palarii,cel putin mie imi plac:)),dau acel aer misterios unei costumati.Palariile acestui personaj sunt geniale!Trebuie sa.mi cumpar si eu unaa,neaparat:).

Strampi ,jachete si paltoane

Strampii,jachetele si paltoanele sunt piesele de rezistenta ale adolescentei.Este foarte des vazuta in strampi cu broderii,dar totusi foloseste si simpli sau plasa:][asta daca te incumeti sa.i porti.]Strampii cu broderii mi se par super si merg la fuste :),cei simpli la orice si cei plasa te fac sa pari asa bad girl[.La fel si jachetele din piele>:)…]Paltonasele sunt preferatele mele,dand un aer elegant,totusi ea nu e imbracata mereu doar cu  hainute stranse si bla bla[nu stiu cum sa zic,turnate pe corp:))],poarta si paltonase mai  largi.Nu va ganditi ca seamana cu o grasa…ii vin chiar bine?!

Tricouri si maiouri.

Cam in asta este vazuta la scoala Jenny,are un stil mai casual .Nu e foarte eleganta ziua,dar totusi ii sta foarte bine cu tricouri si maieuri,in plus si tie ti.ar sta!Daca nu ai calcata o camasa ,poti lua un tricou[maieu,bluza:) depide de anotimp.Mai poti pune o cravata, niste blugi,o jacheta si voila :)esti gata sa pleci.].Aceste piese vestimentare sunt cele mai la indemana si exista toate culorile, felurile …:]P.S:Vesta din imagine invioreaza costumatia  aceasta simpla.:)[ar trebui sa incercati o astfel de piesa ,exista si din blugi.]

Rochii.

Ed Westwick and Taylor MomsenDeobicei scurte,rereori lungi[la gale sau baluri]:)Fetita asta isi expune picioarele si este tare increzatoare.Ea poarta astfel de rochite mai ales la petreceri,dar uneori si ziua.Cred ca tuturor le plac piesle astea vestimentare,cel putin mie da.Le recomand.:xDar si in cele lungi arata fabulos,trebuie sa recunoastem.

Asaaa mai sunt mult de spus,dar ce sa mai lalaiesc ,am mentionat ce era important.Doresc sa va ajute articolul,deoarece eu de la un timp am cautat tare mult pe Google postari cu stilul ei,dar nu era decat vreo 4-5 bune sau mai putin…Mult Noroc!Alina.

Lasă un comentariu