Sa fie ”de firma”

pitzi-style
Mai nou firma ii descrie pe toti,nu mai conteaza personalitatea atata timp cat ai o haina de la un importator renumit, nu conteaza ca este luat din piata sau original.Dar mai ales trebuie sa scrie mare pe el de unde e cumparat,ca altfel ai cheltuit banii degeaba! Mi se pare absolut penibil sa spui in gura mare: „Vai,dar asta e Vuitton,Zara etc si am dat nu stiu cat pe ea.!”.Sincer acum,cui ii pasa cu adevarat ca ai tu haine de acolo si ai dat o caruta de bani pe ele ?
Sau altii copii de pe a 6-7,pot spune stupizi,se dau mari ca au haine originale Burberry,Gucci ,pe bune cine naiba va crede? Ce parinte tampit ar da sute de euro sa ii ia mucosului sau o amarata de esarfa?Astfel de specimene avem si noi in clasa,care sincer ma dezgusta,fiindca atunci cand vad o astfel de haina cu un imprimeu renumit,incep sa se laude,spunand :”Am si eu haine de acolo,sunt super,vai mor ,mor ,mor e Vuitton!!!!”
Dragi meii,nu vreau sa par o  saranatoaca care nu a avut niciodata asa ceva sau sa incep sa spun am si eu daia si daia,fiindca nu asta e esentialul,am un mesaj simplu pentru amatorii de firma:
”Cu tot cu hainele voastre de firma[reale sau contrafacute:))] cand deschideti gura,sunteti absolut PENIBILI!”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s