Albinuta-model de manichiura.☁

Cum e primavara si albinutele ies din stupi sa polenizeze si sa  ofere muulta miere,Alina s.a gandit sa faca un gest frumos pentru micutele insecte:).[Oaree ce?!]Sa scrie despre ele un articol :)),dar nu despre cum muncesc de zor,ci sa le ia pe post de fotomodel de unghii:).In plictiseala mea eterna am vazut un tutorial.:> care continea onorariile mele pentru gospodine.

Ai nevoie de oja.:)[mai exact 3 oje] Fata din tutorial alege albastru dar tu poti alege si alb,negru…etc.Alege.ti culorile preferate!

Pasul 1:Dupa ce ti.ai ales oja,pune.o pe unghii.

Pasul 2:Cu ajutorul unei pensule subtitiri,betisor,varf de creion,ac :)),orice are un varf subtire,creeaza niste bulinute in toate partile,fi spontan.

Pasul 3:Iepp, e timpul sa facem albinuta.Ia o pensula de la oja sau de la pictura[nu cu varf imens]si fa corpul insectei,dupa uscare trage liniile negre si  creaza aripile[cu ajutorul lucrurilor mentionate la Pasul 2].

Pentru mana cealalta poti opta pentru acelasi model sau poti desena norisori cu o pensula.:)Pretty Please,uitati.va la video!;)





Lasă un comentariu